За нас

Екип "Хибара" Бургас

За нас всеки човек е УНИКАЛЕН и НЕПОВТОРИМ! Затова и методите, които използваме в работата си като психолози, с деца и възрастни са индивидуални и съобразени с отделната личност. Към вас ще се подходи с уважение, разбиране и с професионализъм, защото ВСЕКИ е важен и заслужава НАЙ-ДОБРОТО!

Запознайте се с нашите специалисти:

Нашият екип

Антоанета Георгиева
Антоанета Георгиева

Психология и психотерапия на деца, юноши и родители

В моята самостоятелна практика се занимавам с психологична помощ, консултиране и психотерапия на деца, юноши и възрастни. Най-често срещаните състояния и оплаквания при клиентите, с които се сблъсквам в моята работа са от най-разнообразно естество.

Запази час
Лили Николова
Лили Николова

Психологично консултиране на възрастни и семейства

Целта, която следвам, е да помогна на всеки един да си припомни какъв потенциал носи в себе си, каква енергия притежава и как да открие начина, който ще му помогне отново да бъде в хармония със себе си, да подреди собствения си свят.

Антоанета Георгиева
Симоника Денева

Психологично консултиране на юноши и възрастни

Считам, че най-трудна е работата върху собствената личност, но в същото време е и много интересна. Имам готовност да съдействам и да помагам на всеки тръгнал по пътя към себе си, както и на тези, намиращи се в труден житейски период.

 
За да функционира нормално сайта, използваме малки файлове с данни наречени бисквитки. Повече информацияРазбрах