За нас

Екип "Хибара" Бургас

За нас всеки човек е УНИКАЛЕН и НЕПОВТОРИМ! Затова и методите, които използваме в работата си като психолози, с деца и възрастни са индивидуални и съобразени с отделната личност. Към вас ще се подходи с уважение, разбиране и с професионализъм, защото ВСЕКИ е важен и заслужава НАЙ-ДОБРОТО!

Запознайте се с нашите специалисти:

Нашият екип

Антоанета Георгиева
Антоанета Георгиева

Психология и психотерапия на деца, юноши и родители

Създател на психологичен център „Хибара”

В моята самостоятелна практика се занимавам с психологична помощ, консултиране и психотерапия на деца, юноши и техните родители. Избрах да работя с деца, защото са удивителни. Те са чисти и истински, изпълнени с надежда, и често жадуващи за любов, и разбиране.

Най-често срещаните състояния и оплаквания при клиентите ми са свързани с поведението на техните деца. Детето е „говорителят на семейството" и говори, чрез своето поведение. Рязката промяна в поведението винаги е сигнал за дисбаланс и се налага бързо да се открие причината. Идеални родители не съществуват, но загрижените и отговорни родители за мен са тези, които не чакат „времето да отмие проблемите“, а търсят професионална помощ, много преди да е станало късно.

Лили Николова
Лили Николова

Психологично консултиране на възрастни и семейства

Целта, която следвам, е да помогна на всеки един да си припомни какъв потенциал носи в себе си, каква енергия притежава и как да открие начина, който ще му помогне отново да бъде в хармония със себе си, да подреди собствения си свят.

Теодора Тончева
Теодора Тончева

Психологично консултиране на деца и юноши

Професията психолог чувствам като свое призвание. Тя ми дава възможност непрестанно да усъвършенствам себе си и да развивам своята чувствителност, изучавайки човешката душа. Това, което носи най-голямо удовлетворение за мен е искрената, пълноценна и автентична среща с клиента, която се изгражда върху основите на здрав и сигурен терапевтичен съюз.

Десислава Писарова
Десислава Писарова

Психологично консултиране и психотерапия на възрастни и двойки

Работя индивидуално с младежи, възрастни, партньорски двойки и водя обучения и групи за себепознание, терапия и семейни констелации. Изпитвам дълбоко уважение към всеки човек, който търси психологична подкрепа, защото знам, че му е било много трудно да се престраши да се обади; защото нищо друго не е помогнало; защото е объркан, отчаян или безпомощен.

За да функционира нормално сайта, използваме малки файлове с данни наречени бисквитки. Повече информацияРазбрах