Услуги в център Енигма

Разгледайте нашите услуги.

Услуги за Деца
Деца

Ако забележите, че вашето дете не се развива с темповете, с които се развиват другите деца и когато поведението на детето рязко се промени, тогава задължително трябва да се потърси помощ. Във втория случай е налице емоционален дисбаланс и е нужно да се открие причината за него. Изобщо, ако забележите нещо необичайно, което се случва с детето Ви, е добре да направите консултация с психолог. Разгледайте услугите за деца:
Заяви консултация | Прочети повече

Услуги за Тийнейджъри
Тийнейджъри

Всеки човек се нуждае от сигурност и защита, юношите също… и родителите искат да задоволят тези нужди на своя тийнейджър. Въпреки това, тийнейджърите се съпротивляват на начина, по който родителите го правят и така често се зараждат конфликти между двете страни. Ако имате трудности с вашия тийнейджър и се нуждаете от консултация, разгледайте услугите, които предлагаме:
Заяви консултация | Прочети повече

Услуги за Семейства и Двойки
Семейства / Двойки

Вече сте стигнали до момента, в който се нуждаете от  професионална помощ. Освен компетентността на психолога, тази терапия включва активността на двойката, както и тяхната осъзнатост и готовност за работа. Разгледайте услугите, които предлагаме:
Заяви консултация | Прочети повече

Услуги за Възрастни
Възрастни

Крайната цел на консултирането за възрастни е да припомни на клиента какъв ресурс притежава, какъв потенциал носи в себе си и как да използва всичко това по най-добрия за него начин, за да възвърне стабилно психическо здраве и да се почувства отново в хармония със себе си и света. Разгледайте услугите, които предлагаме:

Заяви консултация | Прочети повече

За да функционира нормално сайта, използваме малки файлове с данни наречени бисквитки. Повече информацияРазбрах