Курс: "Трансформация на съзнанието"

 

Често ли си задавате въпроса „Какво още ми липсва, за да съм щастлив?“ Купувате си нова кола, нова рокля, луксозно жилище, или откривате любовта на живота си и известно време наистина чувствате щастие, но после отново започва да ви залива това усещане за недостатъчност. Защо все става така? Има ли начин да задържите това усещане за удовлетвореност и щастие за постоянно? И ако има, какъв е той?

 

За да намерите отговора на този въпрос, ще се наложи да погледнете навътре в себе си.

Ако искате да разгадаете голямата загадка в себе си - съзнанието, този курс е за вас!

Тук ще имате възможност да опознаете и разберете механизмите, по които работи вашият ум. Ще се научите лесно да разграничавате капаните в ума си, които често сами си поставяте и ще разберете как да се избавяте от тях.

Ще можете да откривате грешните си убеждения и мисловни модели, които са пречка при постигане на желаните ви цели. Ще се научите как да ги променяте или премахвате напълно.

По време на курса ще опознаете и преоткриете голяма част от своята същност, силните си страни и положителни качества, които имате в изобилие, но често не оценявате.

Курсът ще ви предложи един нов, по-положителен поглед върху себе си. Това би могло да ви отведе в нова посока на търсене или осъзнаване, или пък да ви помогне да изградите живота си наново, точно такъв, какъвто винаги сте мечтали!


Кoга започва?

Начало: 27.10.2018г (събота) Курсът вече е стартирал и групата е затворена. Очаквайте нова дата за следващ курс.Колко човека?

Курсът се провежда в малки групи до 10 човека.Как да се запиша?

Обади се на телефон:  0889920489Каква е цената?

250 лв. /може да се заплати на две или три вноски/Кой е водещ на курса?

Антоанета Георгиева- психологКъде се провежда?

гр. Бургас, к-с „Славейков“ , бл. 78 Б, зад кафе Лалуна
Център „ХИБАРА“В кой ден се провежда?

Всяка съботаКолко време е целият курс?

Общо 6 последователни съботи.Колко часа на среща?

Общо 4 работни часа /без почивките/Каква е програмата по часове на ден?

Работна сесия от 10:30 – 11:30 часа
 

Почивка от 11:30 – 11:45 часа
 

Работна сесия от 11:45 – 12:45 часа
 

Обедна почивка от 12:45 - 13:45 часа
 

Работна сесия от 13:45 – 14:45 часа
 

Почивка от 14:45 – 15:00 часа
 

Работна сесия от 15:00 – 16:00 часа

 

Какво представлява цялата програма?

 

Първи модул: Мисловни модели

Въведение: Разясняване какво представлява курсът. Запознанство. Всеки участник казва няколко думи за себе си, за очакванията и нагласите си към курса и участниците в него. Игри за разчупване на ледовете. Същинска работа: Мисловни модели - "Огледалото". Разясняване - какво представляват? Как сме ги създали? Как да ги откриваме? Как да се научим да ги променяме? Практическа работа - игри и техники, свързани с мисловните модели. Чрез опитност към разбиране, осъзнаване и промяна.


Втори модул: Капанът на убежденията

Слайдшоу: Основни убеждения, провокиращи събития, автоматични негативни мисли, емоции, действия, резултати! Разбиране и осъзнаване. Същинска работа: Разясняване - какво представляват? Как сме ги създали? Как да ги откриваме? Как да се научим да ги променяме? Практическа работа - игри и техники, свързани с убежденията. Чрез опитност към разбиране, осъзнаване и промяна. Работа по двойки. Игрова методика: "Вълшебният магазин". Групова игра: "Товарите, които нося".


Трети модул: Трансформация и пренареждане

Информация: Актуални способности и качества. Същинска работа: Методики за откриване на положителните качества в нас. Работа с цялата група и по двойки. Визуализации: "Нараненото дете" , "Вълшебната страна". Психодрама: "Какво всъщност искате да кажете на своите родители?" Заключителна част. Приключване на работните сесии. Раздаване на сертификати. Отпразнуване на завършването. Парти.

Водещ на курса:

Антоанета Георгиева

Антоанета Георгиева

Психолог и психотерапевт за
работа с деца и родители

0889 920 489
Времетраене
на курса
6 дни (съботи) по 4 работни часа
Цена на курса 
250 лв.
Времетраене на срещите

10:30 - 16:00ч.
За да функционира нормално сайта, използваме малки файлове с данни наречени бисквитки. Повече информацияРазбрах