Неучилище за деца и родители

В "Неучилище за деца и родители"- гр. Бургас могат да участват както НАСТОЯЩИ, така и БЪДЕЩИ родители.

Ние няма да ви поучаваме, а ще ви помогнем да погледнете своето дете като страничен наблюдател, да го почувствате и разберете.

Няма да ви критикуваме, а ще ви подкрепим по трудния път на родителството!

Ние също сме родители и знаем колко е трудно и отговорно това!

За всички вас сме подготвили много полезна информация, отговори на въпросите, които вероятно си задавате, както и решения на трудни казуси, свързани с възпитанието и разбирането на детето.

А на вашите деца им предстои едно пътуване в света на емоциите, разбирането и осъзнаването на себе си, поднесено с много игри и забавления.

Заповядайте! Очакваме ви!

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ МОДУЛИ:

Имате дете, което прекарва неделята си на таблета или компютъра и силно желаете да разнообразите свободното му време с нещо хем интересно, хем ползотворно?

Според международно проучване от 2010г. 80% от децата между 9 и 16 години имат профил в интернет. А децата в България сами признават, че използват интернет прекомерно!

Компютърните игри провокират много силни, често неконтролируеми негативни емоции и силна възбуда, които често биват потискани, поради липса на движение.

Всичко това от своя страна се отразява на нервната система, от там на физическото и психическото здраве, както и на поведението при подрастващите.

Екипът от психолози в „Неучилище за деца и родители“ прие сериозно тези факти и създаде единствения по рода си в гр.Бургас модул „Приказкотерапия“, който се провежда ЕЖЕСЕДМИЧНО!

Всяка Неделя, Вашите малчугани ще имат страхотната възможност да преоткрият себе си, да утвърдят своите положителни качества и да подхранят своето самочувствие чрез любимите си герои – Елза и Ана, смелата Ваяна, Немо, Джуди Хопс и Ник, Макуийн, Майк и Съливън и много други !!!

Възползвайте се от магията на приказкотерапията и ОГРОМНИТЕ плюсове, които печели Вашето дете от допира си с този най-древен метод за терапия!

С помощта на приказкотерапията – ролевите игри, забавните въпроси и общуването с много нови приятели ще създадат незабравими спомени и Вашето дете ще оползотвори по максимално пълноценен за него начин своето свободно време! Така нуждата му от комуникация и затвърждаване на собствената му самооценка ще се захрани по най-естествения за него начин!

Призоваваме всички родители, в името на бъдещето на нашите деца – заменете виртуалния свят с магията на приказния!!!
Ако желаете да се възползвате от „Приказкотерапия за деца“ и да запишете своето дете –
позвънете на телефон: 0988/202446 или ни посетете директно на адрес: гр.Бургас ж.к.“Славейков“, бл.78, (до кафе “Лалуна“)!

Местата са ограничени!

Времетраене: 1:30 – 2:00 астрономически часа
Цена: 25.00лв

Дата на стартиране на модула: 15.10.2017г. Неделя

Първият приказен филм, който ще разкрие чудесата си пред Вашето дете е любимият на малки и големи – „Замръзналото кралство“!

Водещ: Ангелина Меранзова- сертифициран призкотерапевт

Не пропускайте! Очакваме Ви!

Какво е емоционална интелигентност?

Това е умението на човек да разбира и управлява своите емоции, както и адекватно да преценя чуждите такива.

Това умение подлежи на развитие и на премоделиране, като с правилните насоки и знания за света на емоциите, всеки човек ще разполага с този много ценен ресурс!

Много от неразбраните проблеми на нашите деца се дължат на непознаването и идентифицирането на техните емоции и потиснати чувства, като страх, вина, срам и т.н.

Често детските психолози предупреждават за последствията от невъзможността на детето да разбере как и защо се чувства по определен начин.

„Център за личностно развитие и психология“ и „Неучилище за деца и родители“ създадоха модул „Емоционална интелигентност“ – специално адаптиран за деца!

В малки групи, чрез много игри и забавления, децата ще се научат как да разпознават емоциите си и да ги изразяват адекватно, без да ги потискат, което ще изгради и стабилизира техния емоционален свят!

Модулът се състои от четири срещи, всяка по 90 минути всяка.

Водещ: Ангелина Меранзова – детски психолог

Цена за една среща: 25лв. за едно дете (100лв. за целия модул)

За две деца: 160 лв. (отстъпка 40лв.) При записване на две деца едновременно (Вашето дете си доведе приятел) ще заплащат по 20 лв. на човек на среща, вместо по стандартните 25лв.

За записване:

Позвънете на телефон 0879464325, изпратете лично съобщение на страницата с Ваши координати или попълнете формата за контакт тук:

http://psiho-terapevti.com/kontakti/

„Как да се справим с гнева“ е тренинг, чиято цел е да развие уменията на тийнейджърите да разпознават своето или чуждото агресивно поведение!

Знанията и техниките за овладяване на гнева, които ще придобият, ще създадат ефективно и рационално отношение към конфликтните житейски ситуации и ще им помогнат да елиминират негативните ефекти на агресивните изблици.

Всеки младеж ще разбере и изпробва лично как се справя с емоционалните крайности в поведението си и чрез различни игри ще наблюдава прогреса си и новопридобитите умения!

Водещ: Ангелина Меранзова- детски психолог

Модулът се състои от две срещи, с продължителност два астрономически часа всяка.

Срещите са провеждат в събота и неделя:

от 14:00 до 16:00 часа

Цена за целия модул: 50 лв. за един човек; /25 лв. на среща/
За двама: /80 лв. /20 лв. на среща/

Срещите са само групови!
При желание да се запишете, моля попълнете формата за контакт тук:

http://psiho-terapevti.com/kontakti/

Или позвънете на тел: 0879464325

Ако детето Ви е плахо и затворено в себе си, ако се притеснява да изрази собствено мнение, ако се дистанцира, когато е сред други деца, сега имате възможност да му помогнете да развие увереността си, като го запишете на тренинг „Изграждане на увереност и доверие“.

В модула всяко едно дете ще разбере повече за своите силни страни. Ще научи как да се фокусира върху положителните си качества, а не върху отрицателните.

Ще тества смелостта си в забавни игри и ще преоткрие вярата в способностите си! Всичко това ще направи вашите деца по-уверени и позитивни към себе си и към света.

За деца от 6 до 9 годишна възраст.

Водещ: Ангелина Меранзова- детски психолог

Модулът се състои от една среща, с продължителност два астрономически часа, в които са предвидени няколко почивки.
От 10:00ч. до 12:00ч.

Цена за целия модул:
25 лв. за едно дете
За две деца: 40 лв.

Срещите са само групови!

При желание да запишете детето си, моля попълнете формата за контакт тук:

http://psiho-terapevti.com/kontakti/

Четири срещи по 60 минути всяка.

Цена за целия модул: 100 лв. за един човек;

За двама /160 лв.
Срещите се провеждат веднъж в седмицата /всеки четвъртък/

Една среща от два астрономически часа.

Цена за целия модул: 30 лв. за един човек;

За двама: /50 лв.

Една среща от два астрономически часа.

Цена за целия модул: 30 лв. за един човек;

За двама: /50 лв.

Една среща от два астрономически часа.

Цена за целия модул: 30 лв. за един човек;

За двама: /50 лв.