Лили Николова

психолог- работа с възрастни, деца и семейства

Лили Николова

Лили Николова - психолог Бургас

Здравейте, казвам се Лили Николова.
Родена съм в гр. Хасково, през август 1969 год.

Магистърската си степен получих в Тракийски Университет – Стара Загора, специалност „Педагогическо и психологическо консултиране”. Педагогическата правоспособност, която притежавам много ми помага в работата ми с деца и юноши, както и в по-пълноценното общуване с техните родители. В „Център за личностно развитие и психология“, освен редовните сесии, водя и онлайн консултациите с клиенти. Работата ми е насочена предимно в консултиране на възрастни, техните деца и семейства.

В момента се обучавам в Позитивна психотерапия. Автор съм на тренинга: „Общуване с разбиране”, както и на модул за потребностите на децата.

В практиката ми се стремя да изградя доверителни отношения с моите клиенти, да бъда съпричастна, позитивна. За мен е изключително важно клиентът да се почувства в защитена , конфиденциална среда, да усети подкрепа и разбиране на проблемите си. Целта, която следвам е да помогна на всеки един да си припомни какъв потенциал носи в себе си, каква енергия притежава и как да открие начина, който ще му помогне отново да бъде в хармония със себе си, да подреди собствения си свят.

„Аз не съм това, което се случва с мен, аз съм това, което решавам да бъда.” Карл Густав Юнг

„Магическото” – това е друга дума за описване на психическото. Карл Густав Юнг