Ангелина Меранзова

Психолог за работа с деца и тинейджъри

Ангелина Меранзова

Ангелина Меранзова - детски психолог Бургас

Привет, казвам се Ангелина Меранзова.
Родена съм в гр. Бургас, през август 1992 год.

След години прекарани в университети в чужбина и в столицата, реших да последвам детската си мечта и да се потопя в науката психология. Завърнах се в родния си град и започнах обучението си в Бургаски Свободен Университет със специалността психология, а в „Дружество по позитивна психотерапия“ в България – обучението си за психотерапевт. За да добия експертно професионално ниво инвестирам в знания чрез допълнителни курсове, специализирана литература и съм горд сертифициран приказкотерапевт.

И тъй като обичам предизвикателствата, за фокус на моята работа избрах необятната детска психология! Вярвам, че най-отговорната и ползотворна работа е тази на родителя и със знанията и уменията си целя да облекча неговите трудности, като заедно открием най-ефективния подход към детето му. Намирам тийнейджърите за най-интересните и забавни хора на света и затова с огромно удоволствие споделям времето, вниманието и емпатията си с техните разнообразни проблеми.

В „Неучилище за деца и родители” в ролята си на водещ и автор на многообразни семейни, детски, личностови тренинги, модули и групови срещи, се стремя да разгърна потенциала на своите клиенти, за да бъдат максимално удовлетворени от себе си и от живота си. Пиша образователни статии на различни теми от науката психология към вестник „Черноморски Фар“, към сайта на psiho-terapevti.com и Фейсбук страниците на “Център за личностно развитие и психология” и „Неучилище за деца и родители”, от които всеки заинтересован може да се възползва!

Намирам човешката болка за много близка и вдъхновяваща. Вярвам, че именно нейното осъзнаване и приемане изгражда основите на здравата личност, която е идеалът на всеки човек и общество! Затова направих тази отговорност към човешката душа своя професия и мисия и уверено мечтая да споделя с Вас своя опит!

Защото…

„Креативността и откритията се зараждат в болката.” Ървин Ялом