Portfolio Category: Полезни книги

“Животът е поредица от уроци, които трябва да се изживеят, за да бъдат разбрани.” – Хелън Келър

shadow

Ненасилствена комуникация е практически метод, разработен в най-добрите традиции на хуманистичната психология.

shadow

От книгата ще научим защо някои хора и компании не успяват да се променят въпреки дългогодишните си усилия, докато други го правят сякаш за една нощ.

shadow

Нека тази книга Ви помогне да намерите онази частица от себе си, чрез която ще усетите собствената си стойност, малката частица, която представлява чиста любов и одобрение на собствената Ви личност.

shadow

Много от съвременните родители нямат ясна представа какво означава да бъдат добри майки и бащи, как да разбират децата си и как да се справят с ежедневните предизвикателства на израстващите си деца.

shadow

Наръчник за отглеждане на родители . Тази книга е за родителите, които обичат децата си и искат най-доброто за тях.

shadow

Оpиeнтaлскитe скaзaния сa събpaни в тoзи сбopник и сa съпoстaвeни със 100 кoнкpeтни случaи oт псиxoтepaпeвтичнaтa пpaктикa.

shadow

Тази книга е за чувствата, за чувствителността, за потискането на чувствата и тяхното изразяване, за това как да ги управляваме, да ги уважаваме в себе си и у другите, да ги използваме във всекидневния живот.

shadow

В тази книга ще разбереш какво представляват и означават емоциите и как, след като ги осъзнаеш, да ги използваш успешно.

shadow

„Приказки за щастие” предлага 20 забавни и поучителни истории, които заедно с пояснителните бележки след всяка от тях, се превръщат в ценни уроци по емоционална интелигентност за деца и възрастни.

shadow