Полезни книги за четене

Тук ще откриете полезни книги за вашето личностно израстване.

„Монахът, който продаде своето ферари“ е историята на Джулиан Мантъл, адвокат със звездна репутация, чийто небалансиран стил на живот е причина за почти фатален сърдечен удар в претъпканата съдебна зала.

shadow

Какво трябва да направим, за да сме щастливи?

shadow

Роман, в който основната тема е любовта и изграждането на взаимоотношенията в една двойка.

shadow

„Не е вярно, че хората спират да следват мечтите си, защото остаряват – те остаряват, защото спират да следват мечтите си.“ – Габриел Гарсия Маркес

shadow

Дали сме истински индивидуалисти… или всички се подчиняваме на групата?

shadow

Тук са вквлючени над 50 от най-често срещаните състояния, предизвикващи психичен и емоционален дискомфорт.

shadow

„Приказки за щастие” предлага 20 забавни и поучителни истории, които заедно с пояснителните бележки след всяка от тях, се превръщат в ценни уроци по емоционална интелигентност за деца и възрастни.

shadow

В тази книга ще разбереш какво представляват и означават емоциите и как, след като ги осъзнаеш, да ги използваш успешно.

shadow

Тази книга е за чувствата, за чувствителността, за потискането на чувствата и тяхното изразяване, за това как да ги управляваме, да ги уважаваме в себе си и у другите, да ги използваме във всекидневния живот.

shadow

Оpиeнтaлскитe скaзaния сa събpaни в тoзи сбopник и сa съпoстaвeни със 100 кoнкpeтни случaи oт псиxoтepaпeвтичнaтa пpaктикa.

shadow

Наръчник за отглеждане на родители . Тази книга е за родителите, които обичат децата си и искат най-доброто за тях.

shadow

Много от съвременните родители нямат ясна представа какво означава да бъдат добри майки и бащи, как да разбират децата си и как да се справят с ежедневните предизвикателства на израстващите си деца.

shadow

Нека тази книга Ви помогне да намерите онази частица от себе си, чрез която ще усетите собствената си стойност, малката частица, която представлява чиста любов и одобрение на собствената Ви личност.

shadow

От книгата ще научим защо някои хора и компании не успяват да се променят въпреки дългогодишните си усилия, докато други го правят сякаш за една нощ.

shadow

Ненасилствена комуникация е практически метод, разработен в най-добрите традиции на хуманистичната психология.

shadow

“Животът е поредица от уроци, които трябва да се изживеят, за да бъдат разбрани.” – Хелън Келър

shadow