Нели Баева

офис- мениджър

Нели Баева

Нели Баева - Офис-мениджър

Здравейте, казвам се Нели Баева.
Родена съм в гр. Бургас, през декември 1974 год.

Уча в Бургаски свободен университет, специалност Психология, степен – бакалавър. Паралелно с висшето си образование, придобивам допълнителна квалификация специалност Организационна психология във Великотърновския университет.
Първият ми контакт с психолозите от „Център за личностно развитие и психология“ бе по повод курсовете за личностно развитие, които преминах успешно:

  • „Емоционална интелигентност“
  • „Трансформация на съзнанието“
  • „Прояви същността си“

По-късно студентската ми практика също премина там, след което бях поканена на работа в центъра, като офис – мениджър. Занимавам се с организацията на дейността на офиса.

Защо избрах да уча психолигия (психи-душа, логос-наука)?

Преди време достигнах до извода, че на хората им е необходимо душевно здраве, за да заобичат, да разберат, а и да приемат себе си и другите около тях, такива каквито са. Необходимостта от разбиране, приемане и помагане в лицето на психолога е голяма в днешно време, но за съжаление ползата му не се разбира от всеки.

Моята мисия и приоритет в „Център за личностно развитие и психология“ е популяризирането на „НЕучилище за деца и родители“, където целта ни е работата с родителите, но и със самите децата за едно по-добро разбиране и общуване между двете страни.

„Не си задавай въпроса от какво се нуждае светът. Запитай се какво те кара да се чувстваш жив, излез и го направи. Защото светът се нуждае от хора, които живеят истински“. Харълд Уитман